Sajnos a közelmúltban meghalt egy szerettem! Szerintem már te is veszteted el valakidet és tudod milyen érzés ez! Ezért leírom, hogy én hogyan próbálom ezt feldolgozni azzal a reménnyel, hogy ha esetleg te is ebben a cipőben vagy, vagy leszel könnyebben át tud vészelni a gyász időszakát.

 

Mindig arra gondolok, hogy nekik már jobb így! Az ő földi küldetésük már befejeződött ezért isten magához szólította őket. Azt szeretnék, hogy lépjünk túl a történteken és éljünk tovább, de a szívünkben őrizzük meg őket örökre.

 

Tudom, hogy ezt kezdetben nagyon nehéz elfogadni, sőt talán lehetetlen is, ezért igaz a vers, hogy „Tied a csend és a nyugalom, miénk a könny és a fájdalom!”. Idővel enyhülni fog ez a fájdalom és így már tudunk úgy élni és arra gondolni, ahogy fentebb olvastuk!

 

Ha rájuk gondolsz, mindig ott lesznek veled, a szeretetükkel! Életed során fentről vigyáznak rád és halálod után ott várnak rád!

 

Imádban enged el őket, kérd, hogy bocsássanak meg neked azért, hogy ha megbántottad őket és esdekelj lelki üdvükért! Hidd el, jobban fogod érezni magad utána!

 

Ebben a bejegyzésben nem volt még sok pozitivitás inkább csak tanácsok, ezért most változtatok ezen!

 

A bácsikámnak már tényleg jobb így, hiszen az elmúlt másfélévben, rengeteg megpróbáltatáson ment keresztül, számomra örökre példa marad kitartása és tudom, hogy fentről vigyázz rám örökre és most is itt van velem a szobámban a szeretetével!

Emlékül a világ legjobb nagybátyának!

Nyugodj békében mindörökké!

 

Nektek mi a véleményetek a témáról? Ti hogyan dolgozzátok fel szeretteitek halálát?

 

Szerző: pozítiv élet  2010.05.21. 14:25 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pozitivelet.blog.hu/api/trackback/id/tr812018085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ain Duchess 2010.05.22. 11:52:12

Üdv!
A secret.hu - ról jövök. :)Nekem két nagyon jó barátom az öngyilkosságot választotta, majd utánuk az apai Nagyszüleim is átmentek a másik világba. Nem tudom megállni könnyek nélkül, ám nem gyászolok. Még úgyis találkozunk. :) Sokat szoktam hozzájuk beszélni, vagy épp' segítséget kérni. Olyankor megjelennek álom világon keresztül és válaszolnak, segítenek. Egymásban is élünk, pont úgy ahogy Isten is bennünk él. Így nem érezzük azt a bizonyos "űrt", a hiányt ott "belül".

pozítiv élet 2010.05.22. 17:17:26

Kedves Ain Duchess!

Először is fogad őszinte részvétem! Szerintem nagyon jól teszed, hogy kiadod magadból a fájdalmadat könnyeiddel! Fontos, hogy ne fojtsuk el érzéseinket, hiszen emberek vagyunk és az így van jól, hogy ha meghal valakink az bánatot okoz. A fontos az az, hogy tovább tudjunk lépni.

Ui.: Nagyon jól mondod, hogy még újra találkozni fogtok odafent, és boldogok lesztek együtt.
süti beállítások módosítása