Kedves barátaim!

 

Gondolom nektek is volt már olyan időszak az életetekben, amikor mindent negatívan láttatok. Én is gyakran vagyok így! Azért hoztam létre ezt az oldalt, hogy minél hamarabb átvészelhessük ezeket az időszakokat együtt!

 

Nálunk minden pozitív lesz! Célunk, hogy feldobjuk, és bizakodóvá tegyük a hangulatot! Ehhez különböző képeket, videókat, történeteket fogunk felhasználni! A történetekben a saját életünk, valamint a társadalmat érintő jó és rossz dolgokról fogunk beszámolni pozitív formában. Ehhez várjuk a te történeteidet is, hogy megtud mi jó van abban amit ma életed megkeserítőjének tartasz! E-mail címünk: pozitiv.elet@citromail.hu

 

Arra szeretnélek kérni benneteket, hogy tanácsaitokkal, ötleteitekkel, történeteitekkel segítsétek munkámat, valamint hozzászólásaitokkal adjatok nekem visszajelzést!

 

Üdvözlettel:

 

A pozitivelet.blog.hu szerkesztője

 

Szerző: pozítiv élet  2010.05.20. 14:20 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pozitivelet.blog.hu/api/trackback/id/tr852018073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása