Kedves barátaim!

Sajnálatos módon mindannyian értesültünk az elmúlt napi esőzéseket követő árvízhelyzetről. Sok honfitársunk elvesztette mindazt, amiért egy életen át dolgozott. Szeretném az ott élő embereknek bejegyezésemen keresztül is együttérzésemet küldeni.

Oldalunk fő célja, hogy minden rosszban megtalálja a jót, így ebben a szomorú eseményben is. Engem a következő dolgok töltenek el pozitivitással a történtekben:

Az egyik az, hogy még ebben a rohanó világban is vannak segítőkész emberek. Tisztelettel gondolok mindazokra, akik ott dolgoznak, dolgoztak a gátakon, hogy segítsenek az ott élőknek. Köztük néhány ismerősünkre is, akik messziről utaztak oda, hogy kivegyék részüket a munkából.

Arra buzdítok mindenkit, hogy adományozzon a különböző segélykérő vonalakon keresztül, hogy enyhítsük embertársaink bajait! Biztos vagyok benne, hogy aki önzetlenül adakozik annak sokszorosan visszaadja azt a pénzt az univerzum vagy isten, amivel segített!

A történtek után a másik fontos teendők, hogy köszönjük meg istennek, hogy a mi értékeinket megtartotta és kérjük, hogy ez a továbbiakban is maradjon így!

További kitartást kívánok az áldozatoknak, és köszönöm azoknak a jótét embereknek a munkáját, akik segítetek! Kívánom, hogy az isten áldja meg mindannyijukat, valamint az elszenvedőknek azt, hogy mielőbb talpra tudjanak állni!

 

Ti milyen pozitívumot láttok a történtekben?

 

Szerző: pozítiv élet  2010.05.22. 16:12 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pozitivelet.blog.hu/api/trackback/id/tr82023089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása