Kedves barátaim!

Sajnálatos módon mindannyian értesültünk az elmúlt napi esőzéseket követő árvízhelyzetről. Sok honfitársunk elvesztette mindazt, amiért egy életen át dolgozott. Szeretném az ott élő embereknek bejegyezésemen keresztül is együttérzésemet küldeni.

Oldalunk fő célja, hogy minden rosszban megtalálja a jót, így ebben a szomorú eseményben is. Engem a következő dolgok töltenek el pozitivitással a történtekben:

Az egyik az, hogy még ebben a rohanó világban is vannak segítőkész emberek. Tisztelettel gondolok mindazokra, akik ott dolgoznak, dolgoztak a gátakon, hogy segítsenek az ott élőknek. Köztük néhány ismerősünkre is, akik messziről utaztak oda, hogy kivegyék részüket a munkából.

Arra buzdítok mindenkit, hogy adományozzon a különböző segélykérő vonalakon keresztül, hogy enyhítsük embertársaink bajait! Biztos vagyok benne, hogy aki önzetlenül adakozik annak sokszorosan visszaadja azt a pénzt az univerzum vagy isten, amivel segített!

A történtek után a másik fontos teendők, hogy köszönjük meg istennek, hogy a mi értékeinket megtartotta és kérjük, hogy ez a továbbiakban is maradjon így!

További kitartást kívánok az áldozatoknak, és köszönöm azoknak a jótét embereknek a munkáját, akik segítetek! Kívánom, hogy az isten áldja meg mindannyijukat, valamint az elszenvedőknek azt, hogy mielőbb talpra tudjanak állni!

 

Ti milyen pozitívumot láttok a történtekben?

 

Szerző: pozítiv élet  2010.05.22. 16:12 Szólj hozzá!

Sajnos a közelmúltban meghalt egy szerettem! Szerintem már te is veszteted el valakidet és tudod milyen érzés ez! Ezért leírom, hogy én hogyan próbálom ezt feldolgozni azzal a reménnyel, hogy ha esetleg te is ebben a cipőben vagy, vagy leszel könnyebben át tud vészelni a gyász időszakát.

 

Mindig arra gondolok, hogy nekik már jobb így! Az ő földi küldetésük már befejeződött ezért isten magához szólította őket. Azt szeretnék, hogy lépjünk túl a történteken és éljünk tovább, de a szívünkben őrizzük meg őket örökre.

 

Tudom, hogy ezt kezdetben nagyon nehéz elfogadni, sőt talán lehetetlen is, ezért igaz a vers, hogy „Tied a csend és a nyugalom, miénk a könny és a fájdalom!”. Idővel enyhülni fog ez a fájdalom és így már tudunk úgy élni és arra gondolni, ahogy fentebb olvastuk!

 

Ha rájuk gondolsz, mindig ott lesznek veled, a szeretetükkel! Életed során fentről vigyáznak rád és halálod után ott várnak rád!

 

Imádban enged el őket, kérd, hogy bocsássanak meg neked azért, hogy ha megbántottad őket és esdekelj lelki üdvükért! Hidd el, jobban fogod érezni magad utána!

 

Ebben a bejegyzésben nem volt még sok pozitivitás inkább csak tanácsok, ezért most változtatok ezen!

 

A bácsikámnak már tényleg jobb így, hiszen az elmúlt másfélévben, rengeteg megpróbáltatáson ment keresztül, számomra örökre példa marad kitartása és tudom, hogy fentről vigyázz rám örökre és most is itt van velem a szobámban a szeretetével!

Emlékül a világ legjobb nagybátyának!

Nyugodj békében mindörökké!

 

Nektek mi a véleményetek a témáról? Ti hogyan dolgozzátok fel szeretteitek halálát?

 

Szerző: pozítiv élet  2010.05.21. 14:25 2 komment

Kedves barátaim!

 

Gondolom nektek is volt már olyan időszak az életetekben, amikor mindent negatívan láttatok. Én is gyakran vagyok így! Azért hoztam létre ezt az oldalt, hogy minél hamarabb átvészelhessük ezeket az időszakokat együtt!

 

Nálunk minden pozitív lesz! Célunk, hogy feldobjuk, és bizakodóvá tegyük a hangulatot! Ehhez különböző képeket, videókat, történeteket fogunk felhasználni! A történetekben a saját életünk, valamint a társadalmat érintő jó és rossz dolgokról fogunk beszámolni pozitív formában. Ehhez várjuk a te történeteidet is, hogy megtud mi jó van abban amit ma életed megkeserítőjének tartasz! E-mail címünk: pozitiv.elet@citromail.hu

 

Arra szeretnélek kérni benneteket, hogy tanácsaitokkal, ötleteitekkel, történeteitekkel segítsétek munkámat, valamint hozzászólásaitokkal adjatok nekem visszajelzést!

 

Üdvözlettel:

 

A pozitivelet.blog.hu szerkesztője

 

Szerző: pozítiv élet  2010.05.20. 14:20 Szólj hozzá!